Recherche

    
     
              
News
 
105 dienstencheques voor zwangere, jonge zelfstandigen
Vanaf 1 januari 2006 is een nieuwe moederschapshulp van kracht geworden. Dankzij deze gratis bijstand kunt u rustig uw professionele ...    

NewsletterAbonnez-vous !
Ajoutez votre Email ici !

HOME
ONZE DIENSTEN
WERKING EN INSCHRIJVING
NEWS
CONTACT
105 dienstencheques voor zwangere, jonge zelfstandigen   (18 03 2008 12:38:04)

Vanaf 1 januari 2006 is een nieuwe moederschapshulp van kracht geworden. Dankzij deze gratis bijstand kunt u rustig uw professionele activiteiten hervatten na uw bevallingsrust. U heeft zo meer tijd om van uw gezinsleven te genieten.
105 dienstencheques, dus 105 werkuren van een huishoudhulp, meer dan 8 maanden zonder dat u zich hoeft te bekommeren om het huishouden of de strijk.  Een hulp die meer dan welkom is op dergelijke momenten.
De cheques zijn 8 maanden geldig.

Hoe kunt u ervan genieten?
Uw aanvraagformulier moet worden ingediend bij uw sociaal verzekeringsfonds per post of per e-mail (cas@ucm.be). Uw aanvraag moet ten vroegste vanaf de 6de zwangerschapsmaand en ten laatste op het einde van de 6de week na de bevallingsdatum ingediend zijn. Als deze termijn is verstreken, is de aanvraag onontvankelijk.
Uw sociaal verzekeringsfonds stuurt u een ontvangstbevestiging en de voorwaarden waaraan het toekennen van dienstencheques is onderworpen (vooral op het vlak van de betaling van de sociale bijdragen en de inschrijving van het kind in het gezin).

 


 
   Menagez moi / Rue des Récollets 48/ 4600 Visé | V-475357                | SITEMAP | IDENTIFICATION | Powered by Imust.be